Navigatie
Meststoffen kopen

Mest verkopen of kopen? Er zijn veel mogelijkheden

Het kan voor veel boeren lastig zijn om al hun mest goed verwerkt te krijgen. Zeker met de strenge reguleringen waar we tegenwoordig op moeten letten zijn veel agrariërs genoodzaakt om een deel van hun mest af te voeren. Hierdoor zorgt u ervoor dat u zult voldoen aan de strenge mestverwerkingsplicht, wat u natuurlijk wettelijk verplicht bent. Mest kopen of verkopen wordt hierdoor vaak niet alleen interessant, maar in sommige gevallen wordt het een noodzaak. Organisaties als Orgamex maken het mogelijk voor agrariërs om hun overschot aan mest kwijt te raken, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zitten. Middels een mobiele mestscheider is de afvoer van mest ook gelijk een stuk makkelijker.

Mest afvoeren hoeft niet duur te zijn

Vaak wordt gedacht dat de afvoer van mest zeer prijzig is, waardoor veel organisaties er zo lang mogelijk me wachten. Het afvoeren van mest via Orgamex is gelukkig niet zo duur, doordat een deel van de mest ter plekke verwerkt kan worden. Hierdoor kan een deel alsnog het land op en zal er een stuk minder afgezet hoeven te worden. Dit zal de kosten aanzienlijk drukken, waardoor het geld dat hiermee bespaard wordt weer gebruikt kan worden voor de verdere ontwikkeling van uw agrarische onderneming. Hierdoor voorzien organisaties die meststoffen kopen, zoals Orgamex, de agrariërs van een mogelijkheid om hun overtallige mest op een verantwoordelijke wijze kwijt te raken.

Waarom compost kopen een verantwoorde keuze is

Kunstmest blijft populariteit genieten, maar een natuurlijke variant is vanzelfsprekend beter voor het milieu. Door compost te kopen denkt u niet alleen aan het milieu, maar houden de agrarische bedrijven hier ook nog iets aan over. Daarnaast voegt natuurlijke bemesting allerlei voedingsstoffen toe aan de aarde, wat uw grond alleen maar ten goede zal doen. Meststoffen kopen kunt u dus gewoon via verschillende agrarische organisaties. Bij Orgamex wordt de mest, indien gewenst, zelfs voor u gescheiden, waardoor u het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Waarom Orgamex uw ideale partner is voor de afvoer van mest

Orgamex in Bladel is al vele jaren een expert op het gebied van meststoffen. Middels een mobiele mestscheider kunnen wij zelfs op locatie uw mest voor u scheiden. Wij komen uw overtallige mest op locatie bij u ophalen en daarnaast kunnen agrarische bedrijven ook meststoffen kopen bij ons. Voor de afvoer van mest, het scheiden van meststoffen en het inkopen van bijvoorbeeld compost kunt u dus altijd bij Orgamex terecht. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Orgamex B.V.
Rootven 34
5531 MB Bladel

T +31 (0)499 - 372 092
F +31 (0)499 - 397 397
E info@orgamex.com

© 2024 Orgamex B.V. - Alle rechten voorbehouden | Interessante websites | Webdesign & Internet Marketing | Verkoop voorwaarden | Inkoop voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer
Mestscheider huren | Biologische meststoffen kopen | Wat is fertilizer | Mestverwerking | Sitemap
Het product wordt verwijderd, een ogenblik geduld a.u.b.