Navigatie
Compost kopen via Orgamex

Compost kopen via Orgamex

Goede compost bestaat uit veel verschillende soorten plantaardige resten maar ook bijvoorbeeld dierenmest. Deze bestanddelen worden samengevoegd en met de hulp van bodemdiertjes en micro-organismen afgebroken totdat er bijna alleen humus overblijft. Duurzame en organische compost ondersteunen de vruchtbaarheid en de kwaliteit van de aarde, alsook de kwaliteit van het bodemleven om zo de plantengroei op een zo natuurlijk mogelijke manier te stimuleren.

Toepassing van de compost

Orgamex is naast transporteur van meststoffen ook producent van verschillende soorten compost. Bij Orgamex kunt u dus uitstekend terecht als u compost wilt kopen op grote schaal. Deze is uitermate geschikt voor gebruik in de agrarische sector, bijvoorbeeld voor fruitteelt of het verbouwen van groenten. Op de lange termijn zal het gebruik van organische compost erg veel voordelen met zich meebrengen, en dit zal ook goed te merken zijn wanneer wordt gekeken naar de bodem en de producten die eruit voort komen. Organische compost van Orgamex is dus een veilige, goede en betrouwbare lange termijn oplossing!

Europese regelgeving

Orgamex levert twee soorten organische compost, namelijk Orgamix en Orgapure. Beide soorten voldoen volledig aan de Europese regelgeving 1069/2009. Daar zien wij streng op toe. Doordat de meststof tijdens de productie gehygiëniseerd wordt, is deze vrij van alle schadelijke micro-organismen en bevat het alleen de niet schadelijke, goede micro-organismen. Het is een duurzame en veilige oplossing.

Wilt u compost bestellen voor het gebruik in de akker- en landbouw? Heeft u vragen of wenst u advies op maat? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Orgamex.

Orgamix

Organische meststof welke door Orgamex voornamelijk uit dikke fractie varkensmest wordt geproduceerd.

Bij vragen en/of interesse, vul het formulier aan de rechterkant in.

Orgapure

Deze meststof wordt geproduceerd uit een merendeel van kippenmest en levert een hoger gehalte aan stikstof.s

Bij vragen en/of interesse, vul het formulier aan de rechterkant in.

Contact

Orgamex B.V.
Rootven 34
5531 MB Bladel

T +31 (0)499 - 372 092
F +31 (0)499 - 397 397
E info@orgamex.com

© 2024 Orgamex B.V. - Alle rechten voorbehouden | Interessante websites | Webdesign & Internet Marketing | Verkoop voorwaarden | Inkoop voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer
Mestscheider huren | Biologische meststoffen kopen | Wat is fertilizer | Mestverwerking | Sitemap
Het product wordt verwijderd, een ogenblik geduld a.u.b.